Забава Занимливости

Паметно магаре им помага на пријателите да побегнат (ВИДЕО)

Ронко Скривиа од непрофитната организација Paradase од Џенова, Италија објави забавно видео во кое магарето Оресте одлично знае како да решава проблеми, отворајќи ја оградата за да можат неговите пријателчиња да избегаат.