Забава Занимливости

Непроценлива реакција: Кога магионичар ќе збуни куче!?

Реакцијата на кучето кога од пред очи ќе му исчезне храната е непроценлива и сигурно ќе ве расположи. Во исто време се мешаат неколку емоции: тага, лутина, вчудоневиденост…

И ние исто така се збунуваме кога магионичар ќе не избезуми со некој добар трик, а замислете па како му е на кучето? И плус кога на тоа ќе додадеме дека станува збор за неговата омилена храна, а таа исчезнува…