Забава Занимливости

Мајка бара „искусна девојка“ за да ја одземе невиноста на нејзиниот син

Мајка од Филаделфија одлучи својот син што е средношколец, на факултет да го испрати со висока самодоверба.

Имено, грижливата мајка на оглас се обидува да најде млада искусна девојка со која нејзиниот син би ја изгубил невиноста за збунетиот и чуден син да го претвори во кул студент.

Огласот изгледа вака:

Прво ќе го започнете разговорот, a потоа замоли го да одете некаде без пријателите, и одземи му ја невиноста. Биди со него во врска и покажи му различни пози додека да тргне на факултет, а потоа внимателно раскини со него за да има самодоверба и да биде во врска со други девојки за време на студирање. Ако го направиш тоа јас ќе се погрижам за твојот финансиски проблем. Благодарам, стои во огласот.