Свет Случувања

(ШОК ВИДЕО) Моментот на експлозијата на концертот од Ариана Гранде во Манчестер

Ариана Гранде е популарен лик на младата генерација, тинејџерки, девојчиња. Трегедија која нема да биде ни за памет, ниту решена, залудно загубени животи а ќе биде полошо, уште полошо и уште полошо.

Шокантно видео со вознемирувачка содржина од моментот на експлозијата беше поставено на YouTube, погледнете…