Балкан Случувања

Се кае бидејќи одби да му биде партнерка: Матурант не дојде ниту со лимузина, ниту со скап автомобил

Еден матурант од електро-техничо училиште во Црна Гора се одлучил на својата матурска прослава да им приреди нешто невообичаено на своите соученици и професори

Додека неговите другари изнајмуваа скапи лимузини и автомобили, тој со својата генијална идеја ги остави сите со подотворени усти.

Младиот матурант сепак ги освои симпатиите на сите, иако дојде сам без партнерката која се срамела да се вози, само со обичен трактор кој веројатно вреди повеќе од едно изнајмување на лимузина.

Na maturu nisu došli limuzinom, ni taksijem, već TRAKTOROM!

Geplaatst door Podgoricki vremeplov op Woensdag 24 mei 2017