Забава Занимливости

(ВИДЕО) Што би било кога мажите се жени, а жените се мажи?!

Како би изгледал светот кој не заобиколува доколку мажите и жените би си ги смениле своите улоги, ќе видите во краткометражниот филм кој за многу кратко време стана интернет хит.

Филмот зборува за еден маж кој ќе се најде во „женскиот свет“…