Скопје Случувања

„МИЛИОНЕРЧЕ“ го погоди в срце: Пејачка доби бакшиш од 6000 евра на македонска крштевка! (ВИДЕО)

Типката се вика Андријана Костадиновска. Се кажува дека е пејачка по професија.

А типот не се знае кој е, дешавката наводно е приватна крштевка во Скопје. Песната е „Милионерче“, а бакшишот 6.000 евра. На здравје.