Македонија Случувања

АМСМ инфо: Денес ќе се изврши минирање на патниот правец Градско-Прилеп

Од АМСМ пристигна известување дека денес Сабота 29.09.2018 г. од 10:00 ч. до 16:00 ч, Мактек Дооел ќе изврши минирање на патниот правец Градско – Прилеп, делница Фариш – Дреново, од км 1+600 до км 2+000.