Кичево Случувања

Млада жена од с.Бачишта Кичевско по пад од скали подлегнала на повредите

На 24.12.2018 година во 08:10 часот во Полициско одделение Зајас, од страна на доктор од Медицински центар Кичево било пријавено дека жена на возраст од 37 год од село Бачишта кичевско, била донесена почината откако во нејзиниот дом, слегувајќи по надворешни бетонски скали без заштитна ограда, паднала на бетонска подлога од висина од околу 2,70 м.

По наредба на Јавен обвинител, над телото на починатата ќе биде извршена обдукција.

Инфо: Дневен билтен МВР.