Кичево Случувања

Во Кичево: Музички спектакл со најпознатите музички имиња на Македонската сцена – 14.06 Четврток

На ден 14.06.2018 год – Четврток со почеток од 20:00 часот во Ц.К. „Кочо Рацин“ – Кичево, се организира музички спектакл со најпознатите музички имиња од Македонската естрада како Даниел Кајмакоски, Благоја Грујовски, Татјана Стефановска, Спасе Матлиоски, како и нашите Кичевчани Спасен Сиљаноски, Христијан Тришоски, Орце Богданоски, Мирослав Мирчески, Дарко Стојаноски.

Вечерта исто така ќе ја разубават нашите добро познати уметници од КУД „Бисер“

Влезницата за овој настан чини симболични 100 денари, која може да ја купите пред почетокот на настанот во билетарницата на Ц.К. „Кочо Рацин“

  • Собраните сретства од билетите ќе се искористат за завршување на изградбата на Водичарскиот дом „СВ.ЈОВАН“ во с.Пополжани

Нашиот тим ќе биде дел од овој музички спектакл и ве повикува заеднички да бидеме дел и да помогнеме!

Со почит.