Кичево Случувања

Во Кичево моментално -13°C, една од најладните ноќи последниве неколку години

Моментално во нашиот град се измерени 13°C под нулата.

Постарите велат вака незапаметено ладно не било последниве неколку години.

На сите кои патуваат, сите кои слават за Божик им препорачуваме внимателно возење, поради можна појава на подледена површина (голомразица) на некои предели.

Ви посакуваме среќни празници!