Забава Занимливости

Најлошиот настап: И го зеде мобилниот, па се изглупира! (ВИДЕО)

Филип Ратковиќ смета дека е маѓионирач и комичар, но на Суперталент не се докажа како ништо од тоа. Најпрво се обиде да ги прочита мислите на Мартина, а потоа и го зеде мобилниот телефон и се обиде да ги погоди последните два броја.

Но за жал ништо од тоа не се случи, па Мартина остана зачудена и му рече „Ајде молимте врати го телефонот“.

Видео:

Supertalent 7 – Filip Ratković

Nama je bilo vrh! 😎 Jeste li se vi nasmijali? 🤔

Geplaatst door SUPERTALENT op Zondag 4 november 2018