Забава Занимливости

Кога ќе те понесе еуфорија, се случува најлудото прославување на роденден! (ВИДЕО)

Поголем број на 65 годишни мажи го прославуваат роденденот во друштво на семејството и пријателите, но Henri Rechatin на свој необичен начин го прослави својот роденден!!!

Погледнете: