Македонија Свет Случувања

Наум Петрески е добро и се враќа кај пријателите, невремето причина за каснењето додека се враќале

Големата љубов кон риболовот на фолк легендата Наум Петрески и покрај силното невреме и големите бранови крај австралискиот океан тој со своите блиски пријатели замина на ловење риба.

Притоа како што информираат од таму, на нивната јахта се пројавил некој дефект при што се губи нивната трага. Невремето ја однело јахтата во непознат правец и во моментов трае нивната потрага, пишува порталот естрадаплус, но наши извори јавуваат дека Наум е добро и се враќа кај пријателите, и невремето е главна причина за нивното доцнење.

Во јахтата има пет лица меѓу кои и Наум Петрески и Стив од позната група “Куку леле”, како и блиски нивни пријатели. Фотографијата е направена непосредно пред нивното поаѓање…

Нема простор за паника, секому може да се случи.