Забава Хумор

ВИДЕО: Не е убаво да се смееш на туѓа несреќа, карма ис а биЧ „Школски денови“

Показна вежба на неидентификувани ученици на теоријата дека не е убаво кога се смеете на туѓа несреќа.

Тоа ве прави неспремен доколку вие сте на ред.