Спорт

Необичен начин на точење пиво на новиот стадион на Тотенхем (ВИДЕО)

Тимот од северен Лондон уште пред неколку месеци го заврши новиот модерен стадион, но и натаму игра на „Вембли“ поради некои финеси пред отворањето на новата арена.

На социјалните мрежи излезе видео од барот на новиот стадион на „Петлите“ и новиот начин на точење на пиво. Со новиот иновативен метод навивачите сами ќе може да си точат пиво на полувреме, а точењето ќе оди многу побрзо од претходно.

Погледнете: