-Како и секое друго лице во ова време, јас и другите играчи размислуваме за тоа како најдобро да се справиме со ситуацијата, истакна Ноер.

Претходно, премиерот на сојузната држава Баварија, Маркус Зедер, предложи откажување од платата.