Култура Музика

(ВИДЕО) „Донеси дивље мирисе“ – Христијан и НОТА Бенд во живо – за своите фанови

Огромниот хит на легендата Нино од 1994 „Донеси дивље мирисе“ повторно оживеа и речиси не поминува забава да не се интерпретира од овие млади момчиња.

На барање на Кичевската публика Христијан Тришоски и Бојан „клавијатура“ (НОТА Бенд) само за вас направија кратка верзија со која упатуваат поздрав до сите свои фанови и обожаватели.

Повеќе можете да најдете на нивните официјални фејсбук профили и страници, како и нивниот YouTube канал.

НОТА Бенд 1

НОТА Бенд 2

НОТА Бенд (YouTube)