Забава Занимливости Музика

После Екрем Јевриќ – Се роди нова црногорска легенда! (ВИДЕО)

Овој црногорец има прекрасно чувство за рима,а уште поголема дарба за рецитирање и опис на тоа што сака да го испее.

Имено поголем дел од општеството веќе не е како порано, односно се изгубија традиционалните вредности кои ги имаше пред неколку десетици години, па така во ова ново време се јавуваат разни нови обичаи кои ги применуваат жените , а и мажите.

Овој човек ги опевува тие исто така во модерен стил и рима и со нови жаргони…

Gospodin u stihovima opisao savremene žene… 😂

Geplaatst door Dnevna doza muzike UZIVO op Woensdag 19 december 2018

Bulevar.mk