Забава Занимливости

Сите мислеа дека тоа е обична свадбена торта, а потоа сè се смени кога почна музиката да свири! (ВИДЕО)

Една од најважните работи за секоја млада жена на нејзината свадба е тортата. Сите тие сакаат тортата да изгледа совршено и во согласност со сите други украси, но исто така и да се вклопат со темата на свадбата.

Гостите кои дојдоа да присуствуваат на венчавката во ова видео останаа воодушевени од изгледот на тортата. Тортата беше составена од 5 нивоа и изгледаше како нешто што можеше да се види во анимираниот филм на Пепелашка. Но, тоа не беше единствениот плус за оваа торта.

Благодарение на напредната технологија и осветлувањето, оваа торта стана ѕвезда на вечерта на која сите и се восхитуваа. Иако никој не можеше да јаде, сите беа едноставно маѓепсани од ефектите што се случуваат пред нив. Со помош на анимации и мапирани проекции, можете да проектирате било што сакате на вашата бела торта.

Погледнете ја оваа интересна торта во видеото: