Забава Занимливости Хумор

Цел ден правиш обид за нешто, но едноставно не оди – Бадијала! (ВИДЕО)

Не е важно да ја постигнеш целта, важно е да се трудиш. Ако не денес тогаш утре, ако не утре, можеби некој друг ден…