Кичево Случувања

„Offroad Убавините на Бистра“ со мини-дружење на Бистра вечерва го дочекаа првиот снег (ГАЛЕРИЈА)

Авто Мото клубот Offroad Убавините на Бистра вечерва реализираше мини-дружба и возење по веќе снежните падини на Бистра планина, каде практично и први го нагазија штотуку паднатиот снег. 🙂