Македонија Случувања

(ГАЛЕРИЈА) Огнометите од годишнината на ProCredit Bank над Скопје

Еве како изгледаше огномет шоуто вечерва над Скопје по повод славењето на ПроКредит фотографирани од Зајчев Рид на А.Колов.

[justified_image_grid title_field=off caption_field=off caption=off mobile_caption=off caption_match_width=no v_center_captions=off custom_fonts=no gradient_caption_bg=no show_text_before=no show_text_after=no wrap_text=no load_more=off]