Забава Занимливости

(ВИДЕО) Ќе ве остави без здив! Огромните гради ќе ме убијат, но тие ми го хранат семејството

Американската порно дива Елизабет Стар гостувала во една ТВ емисија каде објаснила дека не сака да ги извади смртоносните силикони бидејќи со нив заработува пари.

Поради големината на градите крвта не ми циркулира нормално, па би можело да дојде до запушување на крвен сад и тоа да ме чини живот – изјавила порно ѕвездата.

Нејзините гради станале нејзин живот. Таа заработува пари и го храни своето семејство благодарение на градите. Поради нив станала позната. Кога би ги извадила силиконите што би и останало?

Leave a Comment