Забава Занимливости

(ВИДЕО) Внимавајте кога купувате автомобил „на старо“ – Тотално искршени ги прават нови!

Купувањето половен автомобил може да биде купување мачка во вреќа ако не поведете стручњак кој ќе ги прегледа неговите клучни места.

Зошто тоа е така погледнете во видеото, на кое е прикажано како добар мајстор целосно трансформира искршено „Бе-Ем-Ве“: