Забава Занимливости

Погледнете ја оваа опасна игра на тинејџери од Индија (ВИДЕО)

Иакое е постаро видео објавено на YouTube уште е популарно, каде прикажува двајца тинејџери од Индија кои се забавуваат додека се држат за возот од надворешната страна. Дечките цело време изведуваат многу опасни трикови.

Многу патници го виделе нивното опасно шоу и не можеле да поверуваат на нивните очи, сепак сакале да ги импресионираат истите..

Индиските власти апелираат до младите луѓе да не прават такви работи бидејќи некој може смртно да настрада доколку падне под возот. Тие порачуваат дека неколку минути слава не се вредни за да го изгубат животот. Во Индија исто така веќе подолго време луѓето се возат и на кровот од вагоните, што исто така тоа парично се казнува. Тој што го прекршува законот може да добие и затворска казна од три месеци.