Живот Занимливости

Видео кое целосно го опишува лудилото на општествата (ВИДЕО)

Оди на училиште, заврши факултет, најди работа, вклопи се во системот. Видеово во само неколку минути го опишува целото лудило и матрицата на општествата, која ги полудува луѓето, затоа што природните инстинкти ги третира како болест и ненормалност, наметнувајќи ригидни и стерилни норми и кодекси на однесување па дури и чувствување….