Скопје Случувања

Онака опуштено на гепек низ Скопје (ФОТО)

Што ли уште ќе ни се случи во оваа мала и харизматична наша државичка..

Стариот е фотографиран и објавен на популарна група каде што типично ужива и се вози на гепек..

Чиче бе?! 😮