Свет Случувања

Женава откачи на аеродромот во Флорида, им се дереше на вработените! (ВИДЕО)

На аеродромот во Флорида, една жена потполно изгуби контрола и одлучи вербално, вриштејќи на вработените, да им каже што има. Ваквите сцени се чести на аеродромите каде што луѓето се нервозни, без разлика дали станува збор за одложен лет, изгубен куфер или некоја друга ситуација.

Оваа жена секако го привлече вниманието на аеродромот во Флорида, каде што таа викаше и се качуваше на шалтерот за да го реши нејзиниот проблем.

Погледнете во видеото како тоа изгледаше.