Забава Хумор

(ВИДЕО) Ќе плачете од смеење! На овенот нешто му се случи и не одстапува од своите намери..

По десетина обиди да го собори велосипедистот, овој овен не се откажува, ќе плачете од смеење кога ќе видите колку е упорен.

Погледнете што се случило на крај: