Свет Случувања

Падна во несвест додека го интервјуираше рускиот министер (ВИДЕО)

Руската новинарка Дарја Козлова од телевизијата ,,Русија 24”, се најде во непријатна ситуација кога во еден момент, за време на интервјуто на рускиот министер за индустрија и трговија, Денис Мантуров, падна во несвест.

Непријатната ситуација беше снимена од камерите бидејќи прилогот одеше во живо.