Свет Случувања

Вака во Русија креваат погрешно паркирани возила (ВИДЕО)

Инаку ова возило не е од стандардниот паркинг сервис во Русија, туку камион кој е излезен на терен да ги санкционира возилата кои ги прекршиле сообраќајните прописи…

Ruska šlep služba – NAJSUROVIJA šlep služba!

Bušiiiiii, hahahahaha, bušiiiiii!Šta bi tek bilo da zovu decu?Surovo…

Geplaatst door Naša PIZDA op Zondag 6 maart 2016