Забава Занимливости

Палмино оро во море: Легендата Палма рока српски фолк во Паралија (ВИДЕО)

Кога ќе се спомене јагодинскиот градоначалник Драган Марковиќ Палма, секогаш во пакет со ова име оди шоу, егзибиции и смеа. Овој пат тој на српските туристи во Паралија им однесе српски оркестар и заедно рокаа српско оро во морските води.