Кичево Култура Музика Случувања

Перспектива и Рокенрол ретроспектива 2

Драги пријатели Ве покануваме на овогодинешната ретроспектива, која вроди плод со својот легендарен звук преку хитовите на Битлси, Дип Парпл, Лед Зепелин…Но пред се преку нивниот младешки дух кој оваа година ќе се реализира и преку оние кои сакаат да го продолжат патот кои им го трасираа постарите генерации.

Програма:
07.09.2018 (Петок): Fallin, Клара, Halfgod, Monumental, Каин и Inner Hate.
08.09.2018 (Сабота): Гвидони, Стил, Пацифик, Легенда и Медузи.
Кичевските легенди заедно со разгорениот оган на новата перспектива ќе направат две вечери за паметење.

Затоа бидете тука на 07,09,2018 и 08,09,2018 и нека ви бидат обележани со црвено, како секој празник бидејќи овие два дена ќе бидат празник на душата на градот.

ЕВЕНТ