Забава Занимливости

Bacardi Lounge вработува Pizza мајстори и луѓе за во кујна со општи познавања

Нашите пријатели каде може да ги вкусиме најубавите топли и ладни јадења и предјадења има потреба од работници за во кујна со општи познавања од занаетот за прехрана, предност ќе бидат pizza мајсторите.

Повеќе контактирајте во просториите на Lounge Bar Bacardi или на тел: 075/416-550

Со почит.