Почеток на летна сезона со специјална понуда на Hotel Park Golden View – Охрид

1,026 прегледи

Приклучете се уште денес и бидете дел од посетителите кои го резервираа продолжениот викенд на прекрасната Охридска ривиера со најубавиот поглед од Хотел Park Golden View – Охрид.