Кичево Случувања

Bacardi Lounge Bar има потреба од помошници за во кујна!

Кичевскиот Lounge Bar Bacardi има потреба од дополнителен персонал за помош во кујна.

Сите заинтересирани можат да не контактираат нам преку приватна порака или директно на тел: 075/416-550.

Со почит

Бакарди.