Свет Случувања

Дедо Попе бе, дете е, не е душман! (ВИДЕО)

Со своето жестоко потопување на малото дете во осветената вода за негово покрстување, еден бразилски поп го предизвика револтот и гневот на пошироката јавност на социјалните мрежи.

Со неговите брзи, нагли и по малку насилни потези, се добива впечаток дека попот сака да го поддави, а не да го покрсти детето.

Padre ou Psicopata 👇🤔😡

Geplaatst door Carimba k é top op Zaterdag 8 december 2018