Кичево Случувања

Времен прекин на електрична енергија во с.Пополжани Кичево

Од ЕВН известуваат дека денес од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од с.Поположани ќе бидат без ел.енергија поради работа на ел.мрежа

ЦУК