Кичево Случувања

ИНФО+ од терен: Попречено дрво кај село Видрани на патот Кичево-Битола (ФОТО)

Како резултат на обилните врнежи од дожд проследени со многу ветер на самиот регионален пат за Битола во близина на село Видрани има попречено огромно дрво.

ФОТО: Александар /социјални мрежи