Кичево Случувања

Порака на Кичевски романтичар напишана со спреј (ФОТО)

Денес пристигна фотографија од заљубен романтичар од Кичево, каде во еден негов натпис ја искажува љубовта према неговата (веројатно) неостварена или платонска љубов.

П.С. поздрав другар(е) ние сме со тебе! 💪😆

ФОТО: Бојан В.