Кичево Настани Случувања

Организација за посета на Бигорскиот манастир

Почитувани.

По повод манастирската слава ,,Отсекување на главата на Свети Јован Крстител” се организира посета на Бигорскиот манастир.

За таа цел, сите заинтересирани верници, кои сакаат да бидат дел од оваа торжествена прослава, да се пријават во просториите на гратската црква ,,Свети апостоли Петар и Павле” Кичево, во деновите од оваа седмица до 18 часот.

Се оди на 11-09 (вторник), од 07:00 часот од пред гимназијата.

Цената на повратен билет е 300 денари, и истиот се плаќа при запишувањето.За подобра организација,запишувањето ќе биде до 09-09 (недела).

Христос помеѓу нас, браќа и сестри !!!