Македонија Случувања

Денес повторно поскапи плинот за автомобили (ТНГ)

Почнувајќи од денес повторно ќе точиме плин (тнг) за автомобили по нова цена од + 2 денари, односно 38,00 ден (некаде и 37,50) за 1 литар, одлучија нафтените компании во Македонија.

За нешто помалку од две седмици ова е второ поскапување од по 2 денари на оваа суровина.