Живот Занимливости

Поставил ноќна камера – смрзнал од страв кога видел што прави неговото синче ноќе (ВИДЕО)

Татко решил да постави камери во дневната соба од куќата и останал шокиран од страв кога го видел однесувањето на својот син и тоа во два часот наутро.

Детето се однесувало како да е „вклучено во струја“. Скокаше од двосед на под, па трчаше во кујна, палеше светла, потоа трчајќи се враќаше на двоседот, па на под, се превртуваше кај и да стигнеше и така во круг.

Оваа хиперактивност на детето два часа после полноќ го шокирала таткото.