Кичево Случувања

Поздрав од Кичево со прекрасна стара видео снимка

Уживајте во прекрасната видео репортажа на нашиот град Кичево.

Поздрав од Кичево. Денеска е пазарен ден.Дојдете од ЕУ-таназија… Земетеги Ханот, Могерини и другите. Да не е заборајте Меркелка.Ајде можеТ ќе го начекате Наќета…

Geplaatst door Vele Stojkoski op Vrijdag 29 juni 2018

Close