Живот Свет Случувања

Татко херој: Навреме го сети земјотресот, па брзо ги повлече ќерката и сопругата (ВИДЕО)

Reagimi i këti prindit kur ndjeu lëvizjet e para të tërmetit 😱

Reagimi i këti prindit kur ndjeu lëvizjet e para të tërmetit 😱

Geplaatst door Gazeta Pse op Zondag 2 december 2018