Кичево Настани Случувања

Со предновогодишен хепенинг во О.У. Д-р „Владимир Полежиноски“ до обнова на училиштето

После долго време во Кичево токму во Петок на 28.12.2018 со почеток во 17:00ч на платото во училиштето Д-р Владимир Полежиноски ќе се случи несекојдневен настан од забавен и пред се солидарен карактер – Хепенинг каде секој ќе може да придонесе, т.е. ќе се изложуваат пијалоци и домашно-приготвена храна од вработените која ќе се продава по симболична цена.

Како што стои во нивниот официјален настан паричните сретства ќе бидат наменети за обновување на училиштето.

Одличен предновогодишен гест и поттик!

Среќни новогодишни и божикни празници!