Култура Театар

Театарска представа со наслов „Првин ќе ме земеш после ќе ме“ – Ц.К. „Кочо Рацин“ – Кичево

Понеделник на 29.05.2017 со почеток во 20:00ч во Центарот за Култура „Кочо Рацин“ во Кичево ќе се реализира урнебесната театарска представа со наслов „Првин ќе ме земеш после ќе ме“


Во претставата играат: Роберт Ристов, Мирјана Ристов и Дарко Вељиќ
Режија: Ѓорѓи Ризески
Костими: Елена Лука
Сценографија:Роберт Ристов

Цената на билетот е само 100 денари