Живот Забава Занимливости

Прогласена за НАЈУБАВОТО ДЕВОЈЧЕ на СВЕТОТ! Погледнете како изгледа денес! (ВИДЕО)

Анастасија Књазева беше прогласена за најубаво девојче на светот пред една година. Оттогаш, целиот свет се заљуби во неа.

На Инстаграм има преку 1.2 милиони следбеници и бројот постојано се зголемува.