Забава Занимливости

Стар е еден век и уште има стил: Видете како го прослави својот 102. роденден (ВИДЕО)

Reddit корисникот ThaGza со видеото кое го објави на оваа платформа покажа како неговиот дедо го прославил својот 102. роденден со пливање во локалното езеро.

Дедето едноставно рипна „главечки“ во водата и се расплива како да има барем двојно помалку години. Оние кои го гледаа неговиот потфат не можеа да им поверуваат на своите очи.